Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb tercer: gmprimaria3@gmail.com

diumenge, 19 d’octubre de 2014

ESCRIVIM CONTES BOJOS!!!

Hola nens!! Aquí teniu una activitat que vos resultarà molt divertida i a la vegada vos ajudarà a escriure textos en català i a aprendre molt de vocabulari. Abans de llegir cada conte haureu d'ompli un formulari sobre unes coses que vos demanen (per exemple "escriu un animal marí"). Les paraules que poseu s'ultilitzaràn per a realitzar els contes bojos" creats per vosaltres mateixos. Aquí vos deixo el meu "conte boig"!!! Ara vos toca a vosaltres!! Esper que vos agradi!! Una abraçada de la vostra tutora, Mayte.

 "Un dia, la meva classe i jo vam anar d'excursió al País de Mai Més. Allà N'Anabel i jo ens vam posar les pòlvores màgiques de la Campaneta, vam pensar una cosa bonica i així vam poder volar. Llavors en Peter Pan, el guía, ens va portar cap allà i vam veure dofins màgics que volaven al nostre voltant. Aquest País de Mai Més era molt bonic. Primer vam veure els pirates, que ens començaren a tirar bombes fètides, i per mala sort, van tocar Na Bàrbara i em vaig posar a riure, semblava un tauró! Llavors vam anar amb les sirenes. Eren molt alegres! I els nens de la meva classe se les miraven molt! Sobretot N'Alejandro! Després vam anar a dinar amb els nens perduts. Vam menjar sushi! No em va agradar gens! Després d'això vam jugar una mica. Més tard ens vam banyar al mar i el cocodril que feia tic-tac-tic-tac va esparracar els pantalons del meu company Fito! Per acabar la tarda, vam visitar el campament indi i vam estimar moltíssim! Estàvem molt grans, ens vam acomiadar de tothom i vam tornar a casa! Aquesta ha estat la millor excursió de la meva vida!"
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada