Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

diumenge, 24 d’octubre del 2021

LA CONFERÈNCIA: Una activitat per treballar l'expressió oral en català

 Hola famílies.

Degut a que el nivell d'expressió oral en la llengua de la nostra illa no és tan alt com el que ens agradaria, he proposat als alumnes dur a terme una l'activitat de la conferència que es farà cada dimarts a l'hora de: Llengua Catalana. Els boixos i boixes han acceptat aquest repte amb molta il·lusió, així que tots contents. En quant a les dates de presentació, les penjaré en quant ells decideixin quan fer-la.

Aquesta activitat serà per avaluar a l'apartat d'expressió oral de l'assignatura de llengua catalana, així que té la mateixa importància que una prova qualsevol d' aquesta matèria.

Pel que fan els objectius específics:

- Millorar de l'expressió oral.

- Potenciar la llengua catalana.

- Desenvolupar principalment la competència en comunicació lingüística i altres com la competència en aprendre a aprendre, conciència i expressions culturals.

- Reforçar i enfortir la seguretat en sí mateix.

- Desenvolupar la creativitat.

A continuació us deixo una infografia sobre aquesta activitat i una de les eines que farem servir per avaluar aquesta activitat:



Qualsevol dubte, no oblideu en contactar amb mí a través de l'agenda o del meu correu.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada