Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

dijous, 2 d’abril del 2020

DIJOUS 02/04/2020

Català: 

Bon dia!! Mirau, avui us propós una activitat per un dia plujós com avui... A continuació us adjuntaré un document on podreu trobar 6 contes curts. Haureu de triar-ne un, llegir-lo varies vegades en veu alta i fer un dibuix sobre aquest conte.
Després, haureu de gravar-vos contant el conte. Heu de tenir en compte:

- Els signes de puntuació (comes per fer una petita pausa, punts per respirar, exclamacions per emocionar-se, interrogacions per preguntar???)
- Contar el conte amb un to de veu adequat.
- Volcalitzar molt bé perquè després puguem entendre el que contau.






Educació Física:

Hola Hola!!
Bon dia a tots i a totes veig que tots i totes anau fent els reptes que estic proposant d'Educació Física així que el repte que teniu per aquestos dies és en família, que ja he rebut qualque vídeo de famílies fent el repte i ha estat molt xulo!
L'únic material que necessitau és un objecte i bolletes, si mirau el vídeo o les publicacions d'instagram el veureu perfectament.
Per aquells que ja han vist l'instagram i l'han fet, tenc una altra proposta:
- Fer valtrus un repte perquè el facin els vostres companys.
Cal dir que aquesta proposta va sortir d'un parell d'alumnes que m'han enviat repetes per fer jo però per molt que ho intenti no els aconsegueixo superar ...
Esper que pugau gaudir molt dels reptes familiars!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada