Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

dimarts, 17 de març del 2020

Deures Educació Física 17/03/2020


Bon dia nins i nines,

Com ja sabeu aquestes setmanes estarem sense venir a escola, per tant us enviaré unes proves per fer d'Educació Física.
A continuació us posaré la prova 1.

Si els pares i mares voleu enviar qualque vídeo per veure com fan la prova els vostres fills ho podeu fer enviant un correu a gmeducaciofisica@gmail.com o a l'instagram @sergio.efisica





Prova de dimarts: CREUAR UN LLAC
Per començar la prova heu d’arribar a la vostra habitació de casa però sense poder tocar el terra perquè és com si fos un llac. He d’arribar des de la porta d’entrada de casa fins a la vostra habitació sense tocar l’aigua.

Material necessari: Dos coixins de casa
  • Material alternatiu: dos papers, samarretes brutes,...
Activitat: Heu d’arribar des de la porta de casa fins a la vostra habitació (si la vostra habitació està molt a prop podeu anar a una habitació que estigui més lluny). Per fer això heu de trepitjar un coixí , després posar l’altre coixí davant i trepitjar-lo, així fins arribar al destí.

PRUEBA 1: CRUZAR UN LAGO
Para comenzar las pruebas tendréis que llegar a vuestro cuarto pero sin poder tocar el suelo porque es como si fuera un lago.Tenéis que llegar desde la puerta de entrada de casa hasta vuestra habitación sin tocar el agua. 

MATERIAL: DOS COJINES DE CASA 
  • Material alternativo: dos folios / dos camisetas sucias...
Actividad: tenéis que llegar desde la puerta de vuestra casa a vuestra habitación (si vuestra habitación está cerca, a una habitación lejana) para ello tenéis que ir pisando encima de un cojín, luego poner el otro cojín delante y pisar sobre ese, después coger el cojín que habéis dejado atrás, ponerlo delante y pisar sobre él y así sucesivamente hasta llegar a vuestra habitación.

2 comentaris: