Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

dimecres, 18 de març del 2020

Feines DIMECRES 18/03/2020

TALLER DE LLENGÜES: 

Bon dia famílies! Avui és dimecres i toca taller de llengües. Per avui, us faig la següent proposta.

ACTIVITAT 1: 

- Aquí podreu trobar un passaparaula online, que heu de completar amb adjectius en català: llegir bé la definició i escriure la paraula que comença amb cadascuna de les lletres:


ACTIVITAT 2:

En diverses ocasions, al taller de llengües hem vist i seguit el noticiari infantil "INFO K". M'agradaria que avui, escoltéssiu aquesta notícia:


Com podreu veure, hi ha molts de nens i nenes que es troben en la mateixa situació que vosaltres i és molt important poder pensar activitats diferents per fer i què aquest temps a casa sigui més amè per tots/es. Per això, una vegada que heu vist i entès la notícia, podeu:

- Enviar-me un vídeo de vosaltres mateixos/es explicant-me activitats, jocs, receptes de cuina o altres tipus d'entreteniments que estigueu fent a casa per passar aquests dies. El vídeo ha de ser en català i no molt més llarg de 5 minuts.
Una vegada que tingui les vostres idees crearé un vídeo que compartirem perquè tots/es poguem conèixer més coses per entretenir-mos. Així encara que no estiguem junts, podrem ajudar-nos entre tots/es!

Podeu enviar els vídeos a: serrariera.alba@gmail.com

Una abraçada molt forta!


Alba Serra

3 comentaris:

  1. Soy Selena me a gustado mucho la noticia Alba Serra.

    ResponElimina
  2. Hola Selena! Me alegro :) acuérdate de mandarme el vídeo con tus propuestas para divertirnos estos días. Un abrazo!

    ResponElimina
  3. Hola Alba serra me a gustado mucho la noticia iel guego

    ResponElimina