Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

dijous, 26 de març del 2020

DIJOUS 26/03/2020

Bon dia a tots i a totes!! 

A continuació us explicaré què farem avui... Ens centrarem en Ciències Socials fent una breu introducció a l'atmosfera terrestre. Segur que molts ja sabeu què és... que en teniu alguna idea. Per començar us deix un vídeo on explica què és i quines capes té la nostra atmòsfera: 

A la pàgina 50 del llibre de podeu vore perquè és tan important l'atmosfera.

A continuació us propós una activitat:

1. Dibuixar el planeta Terra a un foli. Us deix un vídeo tutorial de com dibuixar la Terra perquè us quedi molt bé! Clicau la fletxa:
2. Una vegada dibuixada i pintada, haureu de dibuixar l'atmosfera envoltant la Terra, aquí teniu un exemple: 


3. El tercer pas d'aquesta activitat serà agafar un full/cartolina i enumerar perquè és important l'atmosfera del nostre planeta (pàg.50). Aquest full/cartolina el podrem aferrar al dibuix de la Terra a nivell informatiu. 

4. Pensau que és important protegir i tenir cura de l'atmosfera? Sabeu que la nostra vida diaria l'afecta moltíssim? Us anim a calcular la vostra petjada ecològica amb ajuda dels vostres pares/mares. 

La petjada ecològica és un càlcul de com afecta el vostre dia a dia a l'atmosfera terrestre (l'ús que feis de l'energia, aerosols, fums contaminants...). 
Si voleu calcular-ho clicau la següent imatge: 



Com de gran és la vostra petjada? La podrieu fer més petita...?? 

Una abraçada!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada