Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

dilluns, 15 de juny del 2020

Dilluns 15/06/2002: Valors/Religió + Català

Bon dia a tots i a totes!! Com estau??

Avui començem la darrera setmana d'aquest curs "peculiar". Per això, ses activitats que propossarem aquestos dies son voluntàries, no haureu d'enviar res obligatoriament. 

RELIGIÓ:

Activitats de 3er Continguts religiosos: El pare nostre
Puzzle: Padre Nuestro...

L’alumnat de 3er que fa Religió al llarg d’aquesta setmana anem a treballar “El pare nostre” mitjançant un nou recurs educatiu el trencaclosques. Els discents han de retallar cadascuna de les peces hauran de col·locar-les perfectament fins i tot completar-la amb l’oració que ell mateixa ens va ensenyar a tots els éssers humans.
Després, podrem donar-li color amb qualsevol material que tingam a la nostra casa (cartolina, fulls de colors, etc). Aquest recurs es un recordatori que podem tindre a la nostra habitació i podem estar connectats a ells per a poder tindre un diàleg amb ell per a que ens ajudi en qualsevol moment de la nostra vida siga bo o dolent. 

VALORS:

Darrera sessió del curs de Valors (setmana del 15 al 19 de juny):
Hola a tots i a totes,
Aquesta setmana és la darrera d’aquest curs acadèmic 2019-2020, que ha estat un curs ben diferent a causa del covid-19, ja que ens ha fet estar confinats a les nostres cases amb les nostres famílies.
Però nosaltres aquesta setmana volem posar com sempre després de cada sessió, en valor els aspectes positius que hem après aquest curs tan a casa com a l’escola en l’assignatura de Valors.
Per això, volem que cadascú faci un poster (en una fulla o cartolina del tamany que vulgui) amb oracions que li han agradat, paraules importants, valors que ha après i que són importants, fotografies, dibuixos, etc com a resum de l’assignatura.
Aquí us deixem un parell d’idees...per si no us ve cap...però segur que les vostres són millors que aquestes.  
 

CATALÀ:

Avui a català us deix un parell de manualitats per fer punts de llibres diferents:




A continuació us deix l'enllaç d'una pàgina on podreu trobar moltíssima poesia infantil/juvenil en català i organitzada per temàtiques. 


Us envi una abraçada enorme,
Alba. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada