Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

dilluns, 8 de juny del 2020

DILLUNS 8/06/2020: VALORS/RELIGIÓ + CATALÀ

RELIGIÓ:

Activitat de 3er Relat bíblic: “Jesús ens ensenya a orar l’oració que el mateix ens va ensenyar”
EBI Chile


L’alumnat de 3er que fa Religió al llarg de tota la setmana anem a treballar el relat Bíblic: Jesús ens ensenya a orar tal i com ell ens va ensenyar. Abans d’iniciar-nos a la activitat anem a escoltar una cançó amb la mateixa oració que el nostre Pare Déu ens va ensenyar. A continuació adjunto el següent enllaç:
Seguidament, tots nosaltres escoltarem  aquesta meravellosa cançó donarem pas a la activitat manipulativa. En la que el discent haurà de col·locar cadascuna de les peçes que compon la oració del pare nostre (retallar i encaixar-les) després la poden decorar amb material que disposen a la seua casa.
Finalment, aquesta tasca se li farà una fotografia se li enviarà a la mestra especialista al seu correu electrònic: mariajosejuansantamaria@gmail.com


VALORS:

Sessió setmana del 8 al 14 de juny:
·         Objectiu de l’activitat: detallar i ser conscients de quines coses ens agraden i ens fan feliços, i fins i tot ens posen alegres.
·         Activitat: Dividir en dos columnes una fulla, en una columna escriurem tot allò que ens agrada de nosaltres mateixos i dels altres; i en la segona columna escriurem tot allò que ens fa feliços. Per exemple:

Allò que ens agrada
Allò que em fa feliç






1.
2.
3.
4.
5.
6.



·         Acabarem buscant al you tube dos exemples de cançons que ens possin alegres i/o feliços (per exemple a jo em posa alegre, la cançó de Pharrell Williams – Happy, i la cançó American Authors - Best Day Of My Life);  i  les escriurem en la fulla amb l’activitat anterior i ho  enviau tot al meu correu natalia.riera86@gmail.com. Espero que us agradi l’activitat. Salut i força, Natalia.




CATALÀ:

Bon dia a tots i a totes!! Com estau??

Avui farem unes fitxes de repàs del que hem fet aquest curs:

ARTICLES: Haureu de triar l'article correcte perquè la frase tengui sentit i coherència. Recordau que quan una paraula comença amb vocal o h, hem de posar " L' ".

ELS SONS DE LA R / RR:
El so de la r depen de com es pronunci la paraula i de quines lletres l'acompanyin. Per exemple, una paraula no podrà començar mai amb dues r (rosa, Ramón, risc, ràpit...) encara que soni fort. 


Recordau enviar les fitxes a albarosellot@gmail.com. 


SIGNES DE PUNTUACIÓ: Clicau aquí per accedir a l'enllaç de la fitxa pdf.






Els articles, una ficha interactiva de laurabcn1982
liveworksheets.com

Els sons de la r, una ficha interactiva de MerceSC
liveworksheets.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada