Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar directament amb les tutores:
oscartijeras@ceipguillemdemontgri.com

diumenge, 17 de maig del 2020

DILLUNS 18/05/2020: VALORS/RELIGIÓ I CATALÀ

VALORS

Sessió de Valors: setmana del 18 al 24 de maig: “Els meus paisatges emocionals”
·         Objectiu de l’activitat: connectar les nostres emocions relacionant-les amb un determinat paisatge, i donar-nos compte que un mateix paisatge pot significar una emoció diferent segons cada persona.
·         Activitat: 
1.       Cada alumne ha de buscar imatges de paisatges diferents (a Google Imatges (us recomano que entreu a la pàgina web de National Geographic en espanyol perquè hi imatges precioses) o en revistes o bé, pot dibuixar-los també). Cada alumne ha de buscar i tenir una foto o dibuix que representi per ell/a una emoció. Aquí us deixo el llistat de les emocions: tristesa, ràbia, curiositat, alegria, por, amor, tranquil·litat, soledat, nerviosisme.
2.      Cada alumne aferrarà en un foli, cartolina o el que vulgui...les fotos o les imatges que ha triat.  Al costat o baix cada imatge, ha d’escriure quina emoció és. Llavor recordeu d’enviar-ho al meu correu: natalia.riera86@gmail.com. Espero que us agradi l’activitat. Salut i força, Natalia.
A continuació, us fico 2 exemples que he buscat:
soledat
curiositat


RELIGIÓ:
Activitat de 3er  Continguts religiosos: La figura de la Mare de Déu
L’alumnat de 3er que fa Religió al llarg d’aquesta setmana ha de elaborar una petita carta per a la nostra Mare que es troba al cel “Verge Maria”, a ella li hem de contar en que volem que ens ajudi per a que ella  ens comuniqui com poder complir els nostres desitjos.
A continuació vos  vaig   a posar un petit exemple:
Verge Maria, tu que eres una bona mare, em podries ajudar a fer millors les meues feines a més a més de ajudar a les persones de la meua família, amics i fins a tots als meus companys/es de classe.
T’envio una forta abraçada
El nom de cada alumne/a
La carta la podeu escriure a un full de colors o fins i tot un de color blanc o en qualsevol material que tingau a casa i fins i tot la podeu decorar al vostre gust.
Després, realitzarem una activitat manipulativa en la que haurem de pintar, retallar la figura de la nostra Verge, a més a més, li afegirem el suport que té al costat per a que es sentit reforçada.
Per finalitzar, les dues tasques a fer me les entregareu mitjançant correu electrònic: mariajosejuansantamaria@gmail.com


CATALÀ:

Avui a català farem un dictat i una fitxa de descripció de persones:

Dictat català, una ficha interactiva de giselabn
liveworksheets.com


Fitxa d'expressió escrita: Com serà d'aquí 10 anys la teva escola? I tú mateix/a?






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada